Dongguan Chengliang Intelligent Technology Co,.Ltd

Rólunk

A Dongguan Chengliang Intelligent Technology Co., Ltd.-t 2013-ban hozták létre. Ez egy csúcstechnológiai vállalkozás, amely 12v24v36v48v állandó feszültségű kapcsoló tápegység gyártására szakosodott, integrálva az R & D, gyártás és értékesítés.

Cégünk letette az ISO9001, az Unilever, az SAA, a CE, az FCC, a RoHS tanúsítványt, és jól értékesítette Európát, Észak-Amerikát, Ázsiát és más területeket.

Minden termékünk szigorú minőség-ellenőrzéssel, félkész és késztermékek ellenőrzésével, beégetéssel és paraméterek tesztelésével rendelkezik, és minden folyamatot mérnökök figyelemmel kísérnek.

Ezen felül kiváló minőségű csomagolással is rendelkezünk, hogy megvédjük az áramellátást az értékesítés utáni esetektől. Ha a termékminőséggel kapcsolatos problémák merültek fel, a garanciális időn belül mindig biztosítunk technikai támogatást és ingyenes új termékek cseréjét. Ezért a minőség és a szolgáltatás garantálható.

A Dongguan Chengliang Intelligent Technology Co., Ltd. mindig betartja a minőség, elsősorban az ügyfél üzleti filozófiáját, valamint a termékstabilitás, a magas hatékonyság, az alacsony hőmérséklet-emelkedés és a hosszú élettartam előnyeit, ezért a lakosság jól fogadja.

A Dongguan Chengliang Intelligent Technology Co., Ltd. alig várja, hogy veled együttműködhessen.


Vizsgálat

Vizsgálat